Higijena u kuhinji se posmatra kao set radnji koje čine brigu o hrani, dobru radnu praksu, čistoću ljudi, kuhinjskih površina i pribora.
Ako se o kuhinjskim površinama ne brine kako treba, one mogu postati izvor zaraze hrane i pribora koji dolaze u kontakt s njima. Vlaga i temperatura su ključni faktori za razmnožavanje bakterija i samim tim mogu pretvoriti bilo koju kuhinjsku površinu u glavni izvor kontaminacije.
Mi ćemo se truditi da naše znanje iz oblasti higijene prenesemo Vama i tako postignete najviše standarde u pogledu bezbednosti hrane i higijene koji ce zadovoljiti sve propise i HACCP standarde.
Imate neki problem koji ne možete da rešite? Obratite nam se i sa zadovoljstvom ćemo ga rešiti.
Sa Kimi podrškom i širokom paletom profesionalnih sredstava za čišćenje i održavanje higijene, biće Vam mnogo lakše da vaša kuhinja ispunii sve higijenske zahteve i uvek bude blistavo cista.
Prednosti :
• Smanjenje troškova
• Visoki efekat čišćenja
• Nega površina
• Jednostavna upotreba
• Ne šteti okolinu
© 2021 GreenHost